Fredagen kan man sammanfatta i tre saker som hände. Två bra och en dålig sak!

Först gick bilen igenom besiktningen utan anmärkning, inte illa! Men p.ga. mitt slarv så fick jag ta en tripp till Östersund för att besikta den, men det är ju bara ca 10 mil dit… (Tack Richard för att du öppnade åt sotaren när jag var borta!)

Sedan fick Viktor ta emot ett stipendium ur Åke Palos Minnesfond. Viktor fick stipendiumet för att han är så otroligt bra på att spela ståbas! Grattis!

Nu till det tråkiga, innan utdelningen av stipendiet skulle vi äta lite, och varför inte pizza, så vi gick till den enda pizzeria som finns kvar, Knutstationen. Innan vi beställde så frågade vi hur lång tid det skulle ta att få maten, en kvart fick vi till svar, så det var lugnt vi skulle hinna. Vi beställde och satte oss och vänta, men inte fick vi några pizzor! Däremot blev kocken skitsur när vi påpekade att vi inte hade fått pizzorna och att vi inte skulle hinna äta! Skit dålig pizzeria! Aldrig mer Knutstationen!

Vi saknar verkligen Pizzeria Saqqara, som tyvärr brann ner! Ni måste öppna snart igen!

Här är Viktor på scenen:
viktor-check.jpg

Andra bloggar om: , , ,

Lämna en kommentar

Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>