Nu har första snön kommit, och det blev mer...Nu har vintern kommit till Ånge! För en vecka sedan kom det ca 40 cm snö på ett dygn Mycket roligt att skotta, nu när man ändå har så lite att göra… Bilen hade stått hemma, men jag var tvungen att får fram den snabbt, inte så enkelt! Nu har det kommit mer snö också, suck!

Andra bloggar om: ,

Etiketter: ,

6 kommentarer till “Snö Snö Snö”

 1. Kakan skriver:

  Sluta klaga på snön! Här i Västerås är det mest snöblask! Skulle mer än gärna ha lika mycket snö här… / Kakan

 2. Kakan skriver:

  Förresten, vadå lite att göra? Jobbar du inte?! / Kakan

  • Pudindt skriver:

   Tjenare Martin, fick en de9je0 vu ke4nsla ne4r jag be4nkade mig framff6r e5rets BB 24/7 och bf6rjade sakna ff6rra e5rets se4song. Som den e4ckliga stalkern jag e4r var jag tvugnen att ff6lja ditt liv dagligen, vilket de5 e4r utme4rkt att du har en blogg ff6r att tillfredsste4lla mina hemska fetischer!En snabb fre5ga e4r, har du bloggen ff6r att ff6r nf6jet eller ff6r ekonomins skull? D.v.s. e4ven ifall fe5 personer skulle tillbringa sin tid he4r, skulle du e4nde5 driva den?Ke4rlek och massa kjamar.

  • Most help articles on the web are inaccurate or incoherent. Not this!

 3. Henrik skriver:

  Hej på dig Kakan! Nja, det var ironi… men det framgick nog inte… Det är mycket som f-n att göra!
  Och bilen stod hemma för vi samåker här i Norrland! Och då kan man ju tro att bilen kan stå still ett dygn eller två men inte då, det är paket (handduakr) som ska postas, barn ska skjutsas, det ska handlas och pellets ska fyllas på, och hunden ska rastas… men jag klagar inte!

 4. Kakan skriver:

  Jo jag fattade nog att det var ironi…
  Hoppas att julklappspengarna kommit fram. Jag skickade ju rek så det borde ju ha kommit fram?! Barnen får alltså x kr var att köpa nåt för. Har ju sååå dålig fantasi så det var lättast att skicka pengar tycker jag. Kram från ett snöfattigt Västerås.